Clinica stomatologica MB Dental Cluj se prezinta

Echipa pe care o vei intalni in acest cabinet stomatologic este una tanara, profesionista, performanta, ghidata de principiul integritatii si empatiei. Medicii dentisti MB Dental se specializeaza in continuu, participand de cel putin de doua ori pe an la cursuri de specialitate nationale si internationale, deoarece noi credem ca tehnicile moderne si tehnologia de ultima ora constribuie la cresterea calitatii tratamentelor stomatologice pe care ti le vom oferi. Varsta medicilor dentisti care ofera consultatii si tratamente in cabinetul nostru stomatologic este cuprinsa intre 25-35 de ani. Acestia sunt medici specialisti sau doctori in stiinte medicale.

Echipa noastra

Doctor Marius Bud

Dr. Marius Bud este absolvent al Facultatii de Stomatologie din Cluj Napoca, promotia 2002. A urmat un master in informatica medicala (UMF Cluj-Napoca) si imagistica orala (Universitatea Catolica din Leuven) iar in 2008 si-a sustinut doctoratul in stiinte medicale.

In prezent lucreaza in cadrul catedrei de Odontologie Endodontie - Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu Cluj Napoca. In cadrul MB Dental dr. Marius Bud ofera pacientilor consultatii si tratamente de stomatologie generala.

Membru al

Asociatia Romana de Endodontie

Vizualizeaza CV Complet
Intra pe blogul personal al Dr. Marius Bud
Doctor Radu Bulat

Dr. Radu Bulat este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Nicolae Testemitanu” Chisinau, oras in care si-a inceput practica in endodontie. La finalul anului 2014 dr. Radu Bulat s-a relocat in Cluj Napoca alaturandu-se echipei noastre de endodontie

Practica sa clinica sustinuta, se completeaza cu preocupari de cercetare legate de durerea postoperatorie fiind in acelasi timp implicat in traininguri si cursuri potuniversitare care vizeaza endodontia microscopica. In cadrul MB Dental, Dr. Radu Bulat ofera pacientilor nostri consultatii si tratamente endodontice la microscop.

Dr. Emese Laposi este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca. In prezent urmeaza cursurile rezidentiatului de endodontie in cadrul Facultatii de Medicina Dentara Cluj Napoca . Ca membru al Cercului Stiintifc de Endodontie si Asociatiei Clujene pentru Cercetare in Endodontie a participat la multiple cursuri de specilizare axate pe modalitati de prepare si obturare a canalelor radiculare la microscop. In cadrul MB Dental, Dr. Emese Laposi ofera pacientilor nostri consultatii si tratamente endodontice la microscop.

Doctor Razvan Boncoi

Dr. Razvan Boncoi Boncoi este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca. In prezent cursurile rezidentiatului de endodontie in cadrul Facultatii de Medicina Dentara Cluj Napoca .Este membru al Asociatiei Clujene pentru Cercetare in Endodontie. Interesele sale de cercetare si supraspecializare se indreapta catre sisteme rotative si reciproce moderne de preparare a canalului radicular. In cadrul MB Dental, Dr. Razvan Boncoi ofera pacientilor nostri consultatii si tratamente endodontice la microscop.