Pacienti

Fie ca ai intrat pe acest site din intamplare, fie ca cineva ti l-a recomandat, te intrebi probabil care sunt motivele pentru care ai deveni pacient al cabinetului nostru. Iata-le:

Daca doresti sa devii pacient al cabinetului nostru te invitam sa faci o programare completand formularul de programare online.

Cum va decurge prima vizita?

La prima vizita la cabinetul stomatologic MB Dental, inainte sa te intalnesti cu medicul tau dentist, vei completa un chestionar medical referitor la problemele tale de santate anterioare/actuale si obiceiurile alimentare corelate cu igiena orala. Apoi va urma prima consultatie care va dura aproximativ 30 minute in care medicul dentist va face o evaluare a starii sanatatii orale: va evalua problemele fiecarui dinte in parte, starea sanatatii gingiilor, modul in care dintii sunt asezati si vin in contact intre ei. Iti va explica si arata care sunt problemele identificate, care au fost cauzele care au condus la ele si iti va spune care sunt solutiile.

Veti discuta impreuna variantele de tratament dentar propuse si veti decide impreuna cea mai buna solutie de tratament adaptata cazului tau. De comun accord veti face apoi un desfasurator in timp, ca numar de sedinte si o estimare a costurilor tratamentelor. Durata sedintelor de tratament va fi in general de 60 de minute insa poate varia in functie de tratamentul realizat. Prima sedinta este destinata exclusiv consultatiei. Daca esti in criza de timp si doresti, in plus, realizarea unui tratament chiar in prima sedinta (de ex. o obturatie sau detartraj si periaj profesional) te rugam sa precizezi acest lucru in momentul programarii.

Dupa ce ai stabilit data si ora programarii tale, iti recomandam sa consulti harta rutiera de la rubrica contact pentru a afla cum poti ajunge cel mai usor la noi cu masina sau mijloacele de transport in comun.

Site-ul contine in rubrica info pacient explicatii ale termenilor stomatologici uzuali si ale principalelor afectiuni si tratamente. Acestea sunt insotite si de scurte filmulete video care iti vor explica si arata clar ce presupun tratamentele pe care medicul dentist ti le poate recomanda.

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre medicul dentist la care ti-ai facut o programare, te invitam sa accesezi rubrica despre noi unde vei gasi o prezentare insotita de CV.